Бланк заявления на перерасчет пенсии в украине скачать

Бланк заявления на перерасчет пенсии в украине

Приклад заповнення «Заяви про призначення/перерахунок пенсії»
Приклад заповнення «Заяви про призначення/перерахунок пенсії» ( заповнюється громадянином особисто) ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ. в м. Києві. Управлінню Пенсійного фонду України в.

Дарницькому районі. ЗАЯВА про призначення/перерахунок пенсії. Гр. Іваненко Іван Іванович. (прізвище, ім'я, по батькові) Дата народження 10.10.1950 тел. 553-33-55. М. Київ, вул.

Григоренка,5,кв. 10. М. Київ, вул. Григоренка,5,кв. 10. 520455. Дарницьким РУГУ МВС в м. Києві. 28.10.2001.

Ідентифікаційний номер (за наявності) 1111111111. Прошу пенсію: призначити, перерахувати, поновити, відстрочити час її призначення, перевести з одного виду на інший (непотрібне закреслити) за віком (або по інвалідності, або у разі втрати годувальника) Пенсія на іншій підставі. не призначалась / призначалась. працюю / не працюю. (непотрібне закреслити) Пенсію прошу виплачувати (потрібне вписати) : Поштою.

наприклад. N рахунка 1111111111111111 в Печерському відділенні N 3715 ВАТ "Державний ощадний банк України" При призначенні пенсії прошу виключити із підрахунку заробітної плати період з _____ до __________ або провести це автоматизованимспособом (непотрібне закреслити) . Мені відомо, що відповідно до діючого законодавства громадянин, який має право на різні види пенсій, може отримати лише одну за його вибором. Про прийняття на роботу, звільнення з роботи, зміни в складі сім'ї, зміну місця проживання, виїзд за кордон на постійне місце проживання та інші обставини, що можуть вплинути на моє пенсійне забезпечення, зобов'язуюсь своєчасно повідомити органи, що призначають та виплачують пенсію. "___" ____________ 20___ року Підпис заявника __________.

Паспортні дані, ідентифікаційний номер (за наявності) і подані документи звірені. М.П. Спеціаліст ______________. Начальник управління _______________. (заповнюється спеціалістами Пенсійного фонду) Розписка-повідомлення. Заява та документи.

гр. ___________________________________________________________________. (прізвище, ім'я, по батькові) прийнято "___" __________ 20 __ року і зареєстровано за N _____.


  • Бланк заявления на перерасчет пенсии в украине

  • Бланк заявления на перерасчет пенсии в украине
  • Просмотров: 31 | Добавил: chlichdoubtlenscondiscdes | Теги: драйвер | Рейтинг: 0.0/0
    Рекомендуем также:
    avatar